Börja träna nu.


 

Prova på att träna med oss och förgyll din vardag.

Vi är många som om och om igen lovar oss själva att alltid försöka ta sig ur soffan, komma igång, börja träna, träffa nya människor, prova på något nytt. Därför är vi glada att träna i en inkluderande grupp, som beroende på tillfälle kan vara liten eller stor, men alltid positiv och utvecklande. Där du som individ alltid är i fokus. Är du öppen för nya äventyr, så garanterar det bra träning, nyttiga kunskaper för både kroppen och din mentala styrka. Vi siktar alltid på att göra det kommande halvåret till det bästa ever, gör du? Häng på tillsammans med oss!

Vi har löpande nybörjarintag vid tillgång och erbjuder två kostnadsfria provträningspass för intresserande, förutsatt att man har föranmält sig nedan.
Det enda du behöver ta med dig för att prova på är ett par träningsbyxor (gärna svarta) och en t-shirt att träna i (gärna vit) samt träningsskor med sula som passar bra för inomhusträning. Och givetvis ett nyfiket humör!
Vi har en undre åldergräns på 16 år för närvarande. Tyvärr kan vi i dagsläget ej erbjuda barnträningar.

Träningen

Vår träning är en rolig och givande träningsform att komma igång med. Träningen håller ett gott tempo där endast ens egna fysik sätter gränserna. Tillsammans med andra tränande så får man en härlig gemenskap vilket motiverar en att hålla igång och komma till träningen även efter en riktigt dålig dag. Här kombinerar vi träning med självförsvarsfokus tillsammans med mits, fys-övningar samt också träning mot partner. Vi tränar med både slagtekniker och försvar tillsammans med fys, styrka och kondition. Ett perfekt och roligt sätt att komma igång med att träna.
Mer information om träningen finns (HÄR)

Kali Sikaran

Kali Sikaran är en spännande kampart med ursprung från fillippinerna där man tränar sig i att hantera alla möjliga situationer. Systemet är mångsidigt och stärker individen både psykiskt som fysiskt. Träningen får ut på att lära sig att kämpa med både kropp och mindset inför utmaningar och svårigheter som skall hanteras, t ex att försvara sig själv.  Det som är speciellt är de varierande träningsformerna där både kroppen används men även olika typer av föremål och tillhyggen som man kan stöta på i vardagen. t ex käppar, knivar, mobiltelefon osv.
Mer information om Kali Sikaran finns (HÄR)

Träningstider.

Vi tränar för närvarande två dagar i veckan, i början samt i slutet av arbetsveckan.
Så att man både startar veckan med energi och avslutar på topp inför helgen!

  • Måndagar.
    • 18.00 – 19.30
  • Torsdagar
    • 18.00 – 19.30

Övrigt.

Information om du hittar till klubben, finner du (HÄR)

Information om kostnader, finner du (HÄR)

 

”Allt har sin början, när börjar du?”

 

 

Intresseanmälan till Kali & Kickboxing – Trollhättan.

Prova på två pass kostnadsfritt.

Ta ett aktivt steg mot bättre hälsa, stärk ditt självförtroende och räds inte att leva din vardag.
Nästa spännande utmaning är påväg och det är dags att ha roligt under hela resan!

Fyll i nedanstående formulär, så återkommer vi med ytterligare information när det är ett lämpligt tillfälle att komma och prova på.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefon nummer (rekommenderas)

Ålder (obligatorisk)

Lämna ett meddelande vid frågor och funderingar.

Vi följer GPDR och lagrar ej din information digitalt efter att information skickats ut vid nybörjarstart.