Träningen


Vår filosofi är att man mår bättre och uppnår en nyttigare hälsa genom att känna sig trygg, tillfreds och glad i sin vardag.
Därför fokuserar vår träning på gemenskap och trygghet, samtidigt som man ständigt matas med spännande nya utmaningar för att kontinuerligt utvecklas i en positiv miljö! Stämningen är familjär och inkluderande vilket gör varje träningspartner till en hjälpsam coach!

Vi tränar en kampart/kampsportsystem vid namn Kali Sikaran. (för ytterligare information, tryck HÄR)
Systemet är väl utvecklat och bygger på att stärka dig som individ. Att på kort tid ge dig så goda och effektiva förutsättningar som möjligt för att sedan fortsatt utveckla dig under många år framåt!

Självförsvar, lär man sig bäst genom förståelse. Därför lär sig våra medlemmar att både hantera hotfulla situationer, bekämpa sina rädslor/orosmoment likaväl som att försvara sig vid angrepp. Vi tränar både med och utan tillhyggen och lär oss på så vis att både skydda sig själv och andra i många situationer.

Träningen håller ett gott tempo där endast ens egna fysik sätter gränserna. Tillsammans med andra tränande så får man en härlig gemenskap vilket motiverar en att hålla igång och komma till träningen även efter en riktigt dålig dag.

Träningen är generellt upplagd mellan 50% fokus på självförsvar och tekniker samt 50% på fysisk träning via våra obeväpnade träningsmoment. Panantukan/Sikran (kickboxing), allt för att stärka dig och dina egenskaper!

Vill man utmana sig själv, finns det grader att nå och passera så man kan få ännu mer och spännande träning.

Vill man stärka sig själv och bara har en kort tid på sig, så funkar det precis lika bra att träna med oss!

Gör en intresseanmälan idag.